SOFTWARE  van het USB Plug and Play beloningssysteem kinderaudiometrie (in ontwikkeling)
Oplossing die geheel zelfstandig (zonder audiometer) kan worden gebruikt om de kinderaudiometrie af te nemen. Alle geluiden komen van de geluidskaart of harde schijf van de computer. Warble tonen, ruis en kindergeluiden zijn met één muisklik te kiezen. Tot maximaal 4 mechanische beloningen (bewegend speelgoed) kunnen worden aangeboden., Speelgoed kan aangeboden worden zonder beweging maar ook met beweging. Foto's (via PC) en video's (via DVD speler ) kunnen worden getoond. Diverse extra mogelijkheden zoals auto-zijde, constante beloningstijden en geheel automatische afname (random) zijn mogelijk.
Bedieningskastje voor handbediening
Diverse voorbeelden van beloningsboxen met verschillende speelgoedjes. Wanneer de beloning wordt aangeboden zijn de speelgoedjes zichtbaar. De gebruiker kan deze speelgoedjes gemakkelijk zelf vervangen of van een ander 'speeltje' voorzien!
De speelgoedjes kunnen passief worden aangeboden of actief (bewegend) worden aangeboden. Elk speelgoedje dat op een batterijspanning van 1,5 tot 9 volt werkt kan direct worden aangesloten.
Voorbeeld van hoe een belonings-box er uit ziet indien de beloning   NIET
wordt aangeboden.
Eldege levert beloningsboxen die aan de voorzijde ondoorzichtig (zwart) zijn als er geen beloning wordt aangeboden en er zijn tableaus waarop een speelgoedje (zichtbaar) kan worden geplaatst wat bijvoorbeeld gaat bewegen. Alle beloningen kunnen zowel via een bedieningskasje als binnen de softwaremodulen (b.v. de toonaudiometriemoduul) worden

bediend! (zie hiernaast)


Ook is er binnenkort een oplossing leverbaar waarbij de beloningen en geluiden zonder tussenkomst van een audiometer worden aangeboden. De toontjes of kindergeluiden worden dan via een geluidskaart opgewekt en via VV luidsprekers aangeboden!
De geluiden en beloningen kunnen ook via een speciaal toetsenbordje met hierop aangesloten voetpedalen of drukknoppen worden gegeven!
Hardware voor het USB Plug and Play
Diverse speelgoedjes
Frame voor beloninghardware
Voorbeeld van een samenstelling van een beloningssysteem met 2 beloningsboxen met bewegend speelgoed en een monitor. Er zijn diverse combinaties mogelijk.
In het bedieningskastje kan ook een USB sturingsprint worden ingebouwd, zodat de beloningen via de (toonaudiometrie) software kunnen worden aangeboden.
Er zijn diverse leuke speelgoedjes leverbaar. U kunt ook uw eigen speelgoed gebruiken.
Homepage
Homepage
Stuur een E-mail
beloningssysteem kinderaudiometrie
GEWIJZIGD OP 27-12-2010
Stuur uw reactie naar Eldege